logotip eduard martínez disseny gràfic a l'alt empordà
Vaig nèixer ara fa 36 anys. Em considero una persona inquieta i curiosa.

Després d'estar d'onze anys com a Director del Museu de l'Aquarel·la - J. Martínez Lozano, he donat el cicle per tancat i n'he començat un de nou a la meva vida laboral, un projecte il·lusionant i engrescador per fer allò que m'agrada.
Les meves principals influències en el disseny són:
cartell representatiu escola bauhaus
L'escola Bauhaus, sobretot per la seva manera d'entendre l'espai i les formes i no tant per l'ús dels colors. L'ús racional que en fa dels materials (simplicitat) genera uns dissenys eficaços. Simplicitat no és igual a fàcil, des del meu punt de vista i forma de treballar, és tot el contrari. Per arribar a tenir un disseny net i funcional, hi ha moltes hores de treball i càlculs a la darrera.

El llibre "La Geometria del diseño" de Kimberly Elam (Gustavo Gili), és un dels primers llibres de disseny que vaig llegir i ara és un llibre que tinc permanentment sobre la taula de l'escriptori, sobretot pel seu estudi i anàlisi sobre la proporció àuria i la composició de grans artistes i dissenyadors.
oli j.martínez lozano
J. Martínez Lozano, és segurament la persona que m'has ha influït en mi. La meva base de coneixement artístic la vaig aprendre d'ell, des de la regla dels terços fins a saber reconèixer que el més important d'una obra o un disseny és la llum i l'espai. Més endavant a mesura que avançava en els meus coneixements de disseny gràfic, vaig descobrir que ell també aplicava la proporció àuria primer d'una forma més acadèmica i finalment per instint.