logotip eduard martínez disseny gràfic a l'alt empordà
Els principals serveis que ofereixo són: disseny gràfic, disseny editorial i disseny web (front-end).Tots els meus treballs estan realitzats amb material propi. Per mi cada projecte és únic i singular.
Em considero un professional polivalent, no m'agrada estancar-me en un estil o unes feines concretes, si alguna cosa no la sé fer, m'espavilo per aprendre-la. Per aquest motiu també treballo en matèria d'arts gràfiques i a part de realitzar els meus propis dissenys i estampacions tèxtils, també puc realitzr les estampacions que necessitis sobre qualsevol suport: tèxtil, paper, cartró o fusta..... Si necessites samarretes, bosses de paper o de cotó o qualsevol altre producte promocional pel teu negoci, no dubtis a contacar amb mi.
serigrafia-estudi-grafic-eduard-martinez-serveis
Els meus anys d'experiència com a director del Museu de l'Aquarel·la - J. Martínez Lozano m'han servit per tenir amplis coneixements de cultura, he organitzat dotzenes d'exposicions, he coordinat el procès editorial de diferents llibres i he realitzat estudis de mercat i plans de comunicació per el propi museu. Tota aquesta experiència és la que ara poso a la teva disposició.
Entrevista Eduard Martínez al Setmanari de l'Alt Empordà