eduard martinez martinez

Qui sóc?

Em dic Eduard Martínez, vaig néixer ara fa 36 anys i em considero una persona inquieta, curiosa i creativa.

<

Què faig?

Dedico el meu temps a crear. Com a dissenyador gràfic estic especialitzat en disseny editorial i branding. La comunicació gràfica és una eina de comunicació imprescindible que s’ha de cuidar fins al més mínim detall. M’agrada analitzar el que necessita l’empresa i tenir clar què i com pot funcionar. Considero que un disseny no ha d'agradar, ha de funcionar, el concepte "agradar" és subjectiu, el concepte "funcionar" és eficient. Un treball de base és molt important per aconseguir bons resultats.

D'on vinc?

Després d'estar d'onze anys com a Director del Museu de l'Aquarel·la - J. Martínez Lozano, he donat el cicle per tancat i n'he començat un de nou a la meva vida laboral, un projecte il·lusionant i engrescador per fer allò que m'agrada. Ara mateix estic creant els meus propis dissenys de samarretes que estampo en el meu taller.

Les meves principals influències en el disseny són:

L'escola Bauhaus, sobretot per la seva manera d'entendre l'espai i les formes i no tant per l'ús dels colors. L'ús racional que en fa dels materials (simplicitat) genera uns dissenys eficaços. Simplicitat no és igual a fàcil, des del meu punt de vista i forma de treballar, és tot el contrari. Per arribar a tenir un disseny net i funcional, hi ha moltes hores de treball al darrera.
J. Martínez Lozano, és una de les persones que més han influït en mi. La meva base de coneixement artístic la vaig aprendre d'ell, des de la regla dels terços fins a saber reconèixer que el més important d'una obra o un disseny és la llum i l'espai.

Dades de contacte

contacte@eduardmartinez.cat
tèl. 607 462 600
Carrer la Creu, 9
17490 Llançà (Girona)